Cateraar Albron neemt Hutten over

Albron Smaakchef
Maaike Zweers
Maaike Zweers
17 oktober 2024
1 min

Albron is van plan branchegenoot Hutten over te nemen. De voorgenomen overname is voor Albron onderdeel van een bredere ambitie om verder te groeien en daarmee nog meer sociale en duurzame impact te maken.

Door de dienstverlening van Albron en Hutten samen te voegen, kan er een breder deel van de foodservicemarkt bediend worden. Daarnaast krijgt Albron toegang tot het duurzame netwerk van eigen boeren en telers van Hutten. De productiecapaciteit wordt vergroot dankzij het Hutten Culinair Centrum.

Maatschappelijke impact

Albron is opgericht in 1899. Hutten levert al 95 jaar’ een bijdrage aan het geluk van mens en maatschappij’. Door de bundeling van jarenlange ervaring én krachten kan er samen nog meer maatschappelijke impact gemaakt worden. Denk hierbij aan de Sign Lanquage Coffee Bar, De Verspillingsfabriek en LunchMaatjes. Op de lange termijn wordt eveneens continuïteit en ontwikkeling geborgd voor de medewerkers van Albron en Hutten.

Kleinschalige zorg

Alle concepten van beide cateraars blijven vooralsnog bestaan. Hutten belevert voornamelijk grotere zorginstellingen, Albron richt zich met Smaakchef ook op de kleinschalige zorg.

Uitgelicht

Persberichten

Plaats zelf je persbericht

Lees meer

Gerelateerde artikelen